hedvigsjogren.blogg.se

MITT UTBYTESÅR I USA

Första skoldagen

Så idag var första skoldagen. Första lektionen började prick 07:48 och rasterna är som högst 5 minuter långa. Det har varit en väldigt stressig dag idag. Skåpet som jag har fått har ett inbyggt lås med sifferkombination och varje gång jag ser det där skåpet nu så vill jag bara slå det! Vi är inte vänner. Tiden jag har för att ta mig till skåpet och till nästa klassrum har hittills bara bestått av att jag försöker att öppna detta förbannade skåp! 
 
Efter skolan så var det dags för fotografering med tennis laget (yeay...). Jag känner att de bilderna behöver nog ingen se. En av tjejerna i laget sa också att bilderna kommer att vara i "the yearbook" så det blir bara bättre och bättre. Jag tycker inte om att bli fotograferad. Om du inte visste det så vet du det nu.
Min värdmamma mejlade mina tennis tränare och sa att jag inte ville spela någon match nu i början (jag har bara varit med på två lektioner) så när jag hörde att jag ska spela min första match i morgon så blev jag väldigt förvånad. Jätte kul...
 
Det har varit så mycket i dag men jag har iaf fått prata med massa nya klasskompisar (som jag inte kommer ihåg namnen på), så det har varit roligt!
 
Hedvig